Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk

Tørshampoo

Tørshampoo er en let og effektiv måde at rense håret uden at vaske håret. Når du benytter tørshampoo, fjerner det den fedtede overflade håret kan få, efter tid uden vask. Det er ofte meget tidskrævende at vaske langt hår. I situationer, hvor man kan været tidspresset er tørshampoo helt perfekt. Tørshampoo er et ‘must have’ for dig, som ikke vasker håret hver dag. Tørshampoo giver en ren og frisk fornemmelse i håret, og kan dermed give følelsen af ekstra fyldighed i håret.

Hvilken Tørshampoo er bedst?

Det kan være svært at sige præcist, hvilken tørshampoo der er bedst, da den rigtige tørshampoo afhænger af, hvilken type hår du har. Derudover er det også altid en smagssag alt efter, hvilke mærker du bedst kan lide. Hos Elegancce har vi samlet 6 af de bedste tørshampooer efter vores egne præferencer.

Vores 6 bud på den

Bedste tørshampoo

Torspray3.jpg

Maria Nila

Dry Shampoo 250 ml

En super pudderspray, som opfrisker fedtet hår. Giver en flot volume og beskytter samtidig mod UV-stråler.

kr. 189,00

Produkter (5).png

Batiste

Dark & Deep 200 ml

Denne tørshampoo er perfekt til hår med mørke farvepigmenter. Efterlader ikke hvide eller grå skær i det flotte mørke hår.

kr. 75,00

Torspray6.png

GOSH

Fresh Up Dark hair 150 ml

Fresh Up fjerner hurtigt og effektivt overskydende fedt fra håret, og er perfekt hastesituationer.

kr. 50,00

Produkter (4).png

Uniq One

Dry Shampoo 300 ml

En fantastisk tørshampoo som straks får håret til at føles let og friskt. Absorberer fedt og snavs og tilfører samtidig volume.

kr. 135,00

Produkter (3).png

Living Proof

Perfect Hair Day 92 ml

Fjerner overskydende olie, og fjerner derudover lugt og sved fra håret. Passer til alle hårtyper.

kr. 108,00

Torspray4.jpg

REF

No204 Dry Shampoo 200 ml

Opfrisker håret med øget volume og ekstra struktur. Giver håret en naturlig mat finish, som let kan styles efterfølgende.

kr. 169,00

Er tørshampoo skadeligt?

Brug af tørshampoo er ikke kun godt, hvis man har travlt. Det er også sundt for håret. For at undgå den fedtede overflade i håret, er man nødt til at vaske håret. Problemet med at vaske håret hver dag er, at det slider på håret. Ved at bruge tørshampoo undgår du det fedtede hår, og skåner samtidig håret fra at blive slidt.

Tørshampoo test

Vi har gennem tiden testet en lang række forskellige tørshampooer, og har både haft gode og dårlige oplevelser. Vi er kommet frem til at det er meget forskelligt fra person til person, hvilken tørshampoo der er bedst. Vi er kommet frem til at den bedste tørshampoo til dig afhænger præferencer og type hår. Der er en række kriterier du bør tage stilling til, før du vælger tørshampoo. Når du har taget stilling til, hvad du forventer af din tørshampoo, er der med sikkerhed stadig forskellige valgmuligheder. Derfor anbefaler vi at du selv laver test af tørshampoo. Ikke nødvendigvis ved at købe en masse forskellige på én gang, men derimod købe forskellige efterhånden som de tømmes. På den måde kan du med din helt egen tørshampoo test, spore dig ind på, hvilken der passer netop til dig.

Let og hurtigt

Ud over at få skåne håret fra en vask, er brug af tørshampoo virkelig let og ikke mindst meget mindre tidskrævende end vaskning. Tørshampoo kan du forholdsvis hurtigt spraye i dit hår, hvorimod vaskning samt tørring kan tage flere timer. Derfor er tørshampoo specielt ideel, hvis du er tidspresset. Så kan du prioritere andre ting frem for vaskning af håret, fordi du benytter tørshampoo i stedet.

 

Typer af tørshampoo

Tørshampoo findes i to forskellige former. Der er både tørshampoo pulver og i spray form. Tørshampoo spray er uden tvivl det mest anvendte, men tørshampoo pulver har mindst lige så god en effekt. Den store forskel på de to typer tørshampoo er, den krævede tid for at anvende det. Tørshampoo spray er lettere og hurtigere at anvende end tørshampoo pulver. Dog kan sprayen være sværere at fordele ligeligt. Der er også stor forskel på, hvad tørshampooer dufter af. Der findes en lang række af tørshampoo uden parfume og det samme gælder for tørshampoo med parfume.

Tørshampoo uden parfume

Der kan være mange grunde til ikke at ønske parfume i sin tørshampoo. Det kan være af allergiske grunde men også pga. selve duften i håret, som nogle ikke ønsker. For at imødekomme efterspørgslen på tørshampoo uden parfume har en række producenter valgt at lave enkelte varianter uden duft. Generelt finder man "uden parfume" inden for næsten alle slags plejeprodukter med stor efterspørgsel.

Sådan anvender du tørshampoo korrekt

  • Når du anvender tørshampoo i sprayform, kan du let komme til at holde dåsen for tæt på håret. Mange sprayer sit tørshampoo for tæt på håret, hvilket resulterer i dårlig fordeling af tørshampooen. Det er samme sker ofte for andre lignende hårprodukter som f.eks. hårspray. Derfor bør du altid holde din tørshampoo 20-30 cm fra hårbunden, så det ikke sætter sig pletvis.

  • Når du anvender tørshampoo er det vigtigt at have tørt hår. Undgå derfor er benytte tørshampoo efter sport eller aktivitet i regnvejr, hvor håret kan være svedig eller fugtigt. Den fedtopløsende effekt, som tørshampoo har, forsvinder hvis det interagerer med vand. Hvis du vil benytte tørshampoo, er det derfor vigtigt at planlægge, hvornår det skal bruges, så du ikke oplever et mislykket resultat.

  • Selve anvendelsen af tørshampoo sprayen kan gøres på forskellige måder, men vi anbefaler klart at du deler håret op, hvor du efterfølgende starter med at spraye nedefra og op. Anvend tørshampooen fra den anbefalede afstand og spray derefter en sektion af gangen.

  • Det er ikke alle som har succes med brug af tørshampoo, hvor fejlene det ofte skyldes for meget tørshampoo i håret på én gang. Det er vigtigt ikke at spraye for meget tørshampoo i håret på en gang, da håret kun kan udnytte en hvis mængde. Resten ligger sig på overfladen af håret, og kan give lyse striber.

Tørshampoo egenskaber

Når man læser omkring de enkelte tørshampooer, skulle man tro at de alle var ens, da egenskaber som f.eks. beskyttende, lugtfjernende og friskt udseende ofte går igen, men der er faktisk meget mere at vælge imellem. Læs mere omkring de forskellige egenskaber herunder:

Volumen:

Efter få dage mister håret ofte sin naturlige fylde, og har tendens til at klæbe sig ind til hovedet. Da dette er et ret normalt problem, finder du den volumen givende egenskab blandt mange tørshampooer. Efter du har sprayet det i, skal du blot puffe håret lidt op, så det får mulighed for at sætte sig, som du gerne vil have det.

Glans: 

En lækker egenskab mange sætter pris på et glans i håret. Det er med til at fremhæve hårets naturlige farve, og pifter lidt op, hvis håret er blevet en smule mat. Hvis du dog ikke ønsker glans i håret, skal du huske at læse produktegenskaberne grundigt igennem, for at sikre dig den ikke tilfører en skinnende look.

 

Hold i håret:

Der er meget forskel på, hvor meget hold der er i tørshampooer. Ofte der der enten et let eller medium hold og få gange finder du en med stærkt hold. Niveauet af hold i din tørshampoo afgør, hvor fast dit hår bliver, som har betydning for, hvor let du har ved at sætte en fast frisure.