Naturlig flot hud med omega-3 fedtsyre

Hvordan får jeg mere omega-3 fedtsyre?

 

Kosttilskud

Vælger man at få sin omega-3 gennem kosttilskud, er der forskellige muligheder. Det mest normale kosttilskud er fiskeolie. Fiskeolie findes i form af kapsler eller som en flydende olie. Man kan også få den vigtige fedtsyre gennem forskellige former for tran eller olier, som indeholder hørfrø, valnødder, sojabønner, rap eller chiafrø. Når man køber kosttilskud er det vigtigt at produktet indeholder EPA og DHA, som er det vigtigste i omega-3 fedtsyren.

Skønhedsprodukter bliver dagligt brugt til at holde huden sund, men det er kun den halve løsning, hvis man vil have perfekt hud. 

Hudcreme samt andre skønhedsprodukter går ind og påvirker dig udefra. Det vi sige at det smøres på eller tilføjes på ydersiden af huden, hvorefter det trækker ind og evt. begynder at reparere. Det er en utrolig effektiv måde at hjælpe sin hud på, men vidste du, at man kan forbedre huden indefra? De fleste har hørt at omega-3 er utrolig sundt, men de færreste ved hvorfor. Udover at reducerer chancen for hjertekarsedomme og blodpropper, er det også en naturlig måde at få rent og sundt hud. 

"Det er bedre at forebygge

end at reparere"

 

Huden er i mange tilfælde en afspejling af, hvordan kroppen har det. Spiser man meget usundt, bliver huden uren, får man for få e-vitaminer eller jern kan man få udslæt og hvis man ikke får nok omega-3 fedtsyre, har huden let ved at tørre ud. 

Naturlige omega-3 fedtsyre kilder

Der findes en en lang række af forskellige naturlige kilder til omega-3. Den mest klassiske er fisk, da mange af dem indeholder store mængder af omega-3. Specielt de fede fisk som makrel, sild, ørred og laks er utrolig rige på fedtsyren. Vælger man at få sin omega-3 fra fisk er det vigtigt at man ikke køber opdrætsfisk. Den gode fedtsyre i fisk kommer primært fra deres kost i havet. Opdrætsfisk bliver fodret meget anderledes, som bl.a. påvirker deres indhold af omega-3.

Udover fra fisk kan man også få omega-3 gennem spiselige insekter. I mange dele af verden har man altid været vandt til at spise insekter, da de er utrolig rige på proteiner, vitaminer, mineraler og ikke mindst omega-3. Spiselige insekter er stadig en forholdtvis ukendt spise i Danmark, men det er heldigvis en stigende trend. Man kan bl.a. få dem online hos spiselige-insekter og en række fysiske butikker.

Af ikke-animalske kilder finder man omega-3 fedtsyre i rigtig mange nødder, bønner, grøntsager og frø. Nogle af de mest omega-3 rige fødevarer er raps, chiafrø, hørfrø, sojabønner, spinat, bladbeder og valnødder. Derudover finder du små mængder af omega-3 fedtsyre en en lang række andre nødder og frø, som man lige så godt kan implementere i sin daglige kost, da det alt sammen hjælper til.

Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk