Hudpleje

Fordele ved handel hos Nicehair

Fri levering ved køb fra 399 DKK 

Fragt til kun 29 DKK

 Op til 365 dages ombytningsret 

Populære produkter

Produkter (2).png

Day Cream 50 ml

Rønsbøl

Lækker dagcreme som bl.a. indeholder abrikoskerneolie, macadamiaolie og glycerin. Velegnet til alle hudtyper-

kr. 249,00

pleje 6.jpg

Transform GlowOH 190 ml

Ole Henriksen

Glow2OH transformer overdækker mørke pletter samt rynker og linjer. Den er utrolig mild, og kan både bruges dag og aften.

kr. 225,00

pleje 7.jpg

Moisure Surge 75 ml

Clinique

En oliefri creme der passer perfekt til alle hudtyper. Denne creme tiltrækker fugt indefra, som gør den holder hele 72 timer.

kr. 210,00

pleje 11.jpg

Skin Smoothing 100 ml

Dermalogica

En fantastisk creme som tilfører fugt i op til 48 timer. Den er glutenfri, veganvenlig og uden kunstig farve og duftstoffer.

kr. 535,00

pleje13.png

Truth Bright Face 30 ml

Ole Henriksen

Truth Banana Bright Face Primer er en fantastisk bananpudder. Den giver en naturlig glød og udvisker rynker og linjer.

kr. 385,00

Produkter (1).png

SPF 50 Skin Health 50 ml

Dermalogica

Solcreme med høj beskyttelse - SPF 50. Indeholder C og E vitamin, som er med til at gøre huden blød og glat.

kr. 405,00

Hudpleje

Når du skal vælge et hudpleje produkt, bør du først finde ud af, hvilket område på kroppen som skal plejes. Derefter skal du vælge hudpleje produkt efter om det er til tør hud, fedtet, sensitiv, normal eller om det er en kombination. Den sidste del for at kunne finde det rigtige hudpleje produkt er, hvilken type hudpleje du skal bruge. Hudpleje findes i mange forskellige former, hvor du kan finde bl.a. finde dagcreme, øjencreme, anti-age, natcreme, renseprodukter og meget mere. Hudpleje har i lang tid været til kvinder, men er også blevet en del af mange mænds hverdag. Det er nemlig lige vigtigt at have sundt hud uanset køn.

 

I grove træk findes der hudpleje til krop og til ansigt. Der findes utrolig meget forskelligt hudpleje til ansigtet, hvor det er muligt at gå ned i mindste detaljer. Hudpleje til kroppen er ofte mere allround, hvor der er færre variationer af hudpleje produkter. Dog skal det siges at der til kroppen findes mange hudpleje redskaber, som er utrolig effektive.

Hudpleje til ansigtet

Når du skal vælge hudpleje produkter til ansigtet, er det vigtigt at du finder ud af præcist, hvilken effekt hudplejen skal have. På den måde kan du lettere sortere irelevante hudpleje produkter fra. Af hudpleje til ansigtet er det meget populært at bruge creme og ansigtsmasker. Af creme finder du det klart største udvalg. Hvis du oplever tør hud i ansigtet, bør du lede efter ansigtscreme, som er rig på olie og mineraler. På den måde kan du ved hjælpe af hudpleje cremen tilhøre de ressourcer som ansigtet mangler. Dog kan ansigtet let komme til at se fedtet ud, når du bruger hudpleje med højt indhold af olie. Derfor kan det være en fordel at benytte cremen om aftenen, så det får mulighed for at trække ind huden om natten. Der findes også forskellige hudpleje ansigtscreme til tør hud, som ikke efterlader et fedtet look. Disse er dog ofte en smule dyrere, men kan derimod let bruges hele døgnet, uden at efterlade den fedtede overflade. Har du problemer med fedtet hud i ansigtet, findes der forskellige hudpleje ansigtscreme, som går ind og opløser fedtet.     

 

Af hudpleje produkter til uren hud i ansigtet, finder du både ansigtsmasker, creme, serum og meget mere. Det kan ofte være en god ide at kombinere forskellige typer af hudpleje, da de hver især har forskellige egenskaber. Du kan f.eks. starte din aften rutine med at rense huden med en ansigtsrens, hvor du efterfølgende benytter en hudpleje creme, som går ind og tilfører næring til huden. På den måde fjerne du både urenhederne, og giver derefter kroppen mulighed for selv at bearbejde huden, så det forbliver rent på den lange bane.

Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk