Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk

Hårvoks

Hårvoks er et fantastisk produkt, som findes i et væld af forskellige typer og varianter. Hårvoks er et styling produkt, som gør det muligt at sætte håret på de mest fantastiske måder. Hårvoks kan både benyttes at mænd og kvinder, og har som udgangspunkt bedst virkning på kort hår.  

Hårvoks tilbud

Hvorfor betale fuld pris på hårvoks, når du har muligheden for at købe en til det halve.

Her finder du hårvoks fra alle de bedste brands til en ekstra skarp pris.

Fiber hårvoks

Fiber voks har en tættere og mere fast konsistens end cream voks. Fiber hårvoks indeholder fibre, som kan give dit hår ekstra fylde. Fiber hårvoks er ofte kraftigt pga. den faste konsistens, som kræver ekstra for at få fordelt ligeligt. Fiber hårvoks er rigtig godt egnet til brug, når håret er tørt, hvis du går efter et mat hår look.

id-hair-creative-fiber-wax-100-ml-1 (1).

Ler hårvoks

Ler hårvoks er en tyk og creamet voks, som indeholder ler. Ler voks giver et mat look og tilføjer derudover volume. Hårvoks er generelt usundt for håret, men ler hårvoks tilføjer, til forskel fra de andre voks typer, næring til din hoved. dette skyldes de naturlige mineraler som ler indeholder. Ler hårvoks passer godt til mænd med tyndt hår. Dette skyldes at andre typer voks kan give et shiny eller fedtet look, hvor du med ler hårvoks undgår en fedtet hovedbund. 

hh-simonsen-styling-brownmatte-100-ml-1

Typer af hårvoks

Cream voks

Cream hårvoks er helt blødt, og giver en frisure med glans. Det er utrolig let at fordele cream voks i håret pga. dets tynde konsistens. Det giver ofte en shine effekt, hvor håret kan se ud som om det er en smule vådt. 

Hvilken hårvoks skal jeg vælge?

Der findes i dag utrolig mange forskellige hårvoks brands, så det kan derfor ofte være svært at finde det rigtige hårvoks, som passer perfekt til netop dit hår. Derfor er du nødt til at vælge hårvoks ud fra nogle bestemte hår-kriterier. Som hovedregel er det vigtigste kriterie altid hårets længde og tykkelse.

 

Hårvoks til kort hår

Der er mange forskellige valgmuligheder af hårvoks til kort hår. Ved kort hår skal du bestemme om dit hår skal stritte, eller om du er til en frisure, hvor håret ligger ned. Til frisurer med oprejst hår, har du brug for stærkt hårvoks, som kan holde på håret. Hårvoksens styrke er som regel indikeret med en ‘styrke score’ på låget af hårvoks bøtten. Er du derimod til den flade frisure, kan du med fordel vælge en hårvoks, som giver fylde og en flot glans. Hvis du gerne vil have den flotte glans og samtidig stift hår, kan det være nødvendigt at tilføje hårspray efter brug af kraftig hårvoks. Ved at kombinere på denne måde, kan du pludselig på ‘best of both worlds’.

 

Hårvoks til langt hår

Har du langt hår, og ønsker en frisure med volume og flot glans, kan det være svært at finde en hårvoks, som passer dertil. Dette skyldes at hårvoks kan være svært at fordele ligeligt i langt hår. Derfor anbefaler vi at du benytter hårspray til langt hår, som i de fleste tilfælde giver det bedste resultat.

 

Hårvoks til tyndt hår

Har du tyndt og fintfølende hår, skal man være varsom med brug af kraftigt hårvoks. Dette skyldes at fordelingen af kraftig hårvoks, kræver meget friktion, som kan resultere i at noget hår falder af ved fordelingen. Derfor bør du altid bruge mild hårvoks. Vi anbefaler derudover at du benytter mat hårvoks, da voks med glans se fedtet ud hårbunden. Dette kan bl.a. være milde fiber vokse eller lervoks.

 

Tips til brug af hårvoks

Tørt eller vådt hør før brug af hårvoks

Man tager ofte hårvoks i håret efter et bad. Derfor er det godt at kende til forskellen på anvendelse af hårvoks i tørt kontra vådt hår. Benytter du en fiber hårvoks, og går efter et mat look, er det vigtigt at dit hår er helt tørt før brug af voks. Hvis dit hår er lidt vådt eller fugtigt før anvendelse af fiber hårvoks, får du en frisure med mere glans. Dette skyldes at det matte hårvoks påvirkes af vandet i dit hår, som fortynder det en smule. Derudover bliver voks som regel helt stift når det tørrer, hvis du har anvendt det, imens dit hår er vådt.

 

Vask hår før sengetid

Hårvoks er som udgangspunkt usundt for håret ved brug i længere tid. Hvis du har følsomme hårrødder, kan de godt tage skade ved brug af hårvoks over en lang periode. Derfor kan det være smart af vaske hårvoksen ud, før du går i seng. På den måde undlader du også en fedtet hovedpude. 

 

Brug ikke hårvoks hver dag

De dage, hvor du bare går hjemme, anbefaler vi at du ikke bruger hårvoks. Dage hvor hårvoks ikke er nødvendig, kan du i stedet benytte hårolie, til at fugtiggøre håret, så det kan forblive sundt.