Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk

Hårspray

Hårspray er et styling produkt, som hjælper med at holde på frisuren. Det er en spray, som coater håret, men et tyndt lag stivelse. Det er perfekt til dage, hvor frisuren skal sidde lige i skabet. Hårspray kan både bruges til langt og kort hår samt af begge køn. Med  den rigtige hårspray behøver du ikke bekymre dig om, hvordan frisuren sidder efter ethvert lille vindpust.

Vores 6 bud på den

Bedste Hårspray

hårspray1.jpg

GOSH

Hold Me baby 300 ml

Ekstra stærk hårspray som sikrer at frisuren sidder hele dagen. Velegnet til alle hårtyper i alle længder.

kr. 50,00

hårspray4.jpg

Moroccanoil

Luminous Finish 330 ml

En stærk hårspray med fleksibelt hold, som samtidig er let at børste. Den giver et naturligt look, og passer til alt slags hår.

kr. 189,00

spray1.jpg

Björn Axén

Megafix Hairspray 80 ml

En lækker hårspray som indeholder B5 vitamin og silkeprotein. Den giver håret et glinsende look og tilføjer UV-beskyttelse.

kr. 55,00

hårspray3.jpg

Maria Nila

Volume Spray 100 ml

Giver et mildt hold og tilføjer volume til håret. Det er en vegan venlig hårspray, som er fri for parabener og sulfater.

kr. 115,00

hårspray5.jpg

Zenz Therapy

Dry Volume Booster 250 ml

En hårspray som er velegnet til alle typer hår. Tilføjer maksimal fylde og giver mere struktur i håret.

kr. 198,00

hårspray2.jpg

Kevin Murphy

BEDROOM.HAIR 235 ml

Fantastisk hårspray der giver håret utrolig meget fleksibilitet, volume og tekstur. Godt til et moderne og pjusket look.

kr. 216,00

Hvilken hårspray skal jeg vælge?

Før du vælger en hårspray, skal du have besluttet, hvad du regner med at få ud af den pågældende hårspray. Har du et ønske om at din hårspray skal kunne stivne dit hår helt, eller går du efter en hårspray, som giver giver delvis stivelse og en flot glans? Derudover skal du tage stilling til, om din hårspray skal være med duft eller neutral.

Prisen på hårspray er i mange tilfælde en vigtig indikator for, hvor god kvalitet hårspray du får. Der findes hårspray i alle prisklasser, fra en væld af forskellige brands. Som sagt giver prisen ofte et fingerpeg på kvaliteten af hårsprayen, men du kan dog stadig let finde et fantastisk hårspray til en overkommelig pris.

 

Hårspray til kort hår

Med kort hår har du mulighed for at bruge enhver type hårspray. Den kraftfulde hårspray er ideel, hvis du har en oprejst frisure som stritter en smule. Den kraftfulde hårspray kan også bruges som supplement, hvis du bruger hårvoks, og ønsker yderligere holdbarhed. Har du kort hår og derimod vælger at lægge dit hår ned, kan en mindre kraftig hårspray passe godt. Du kan bruge den milde hårspray til at give en lækker glans samt holde på de små løse hår.

 

Hårspray til langt hår

Til langt hængende hår er kraftigt hårspray som regel ikke løsningen. Derimod er mild hårspray med glans altid en sikker vinder. På den måde giver du dit hår en lækker shine effekt, som får håret til at fremstå naturlig smuk. Vær dog opmærksom på ikke at bruge for meget hårspray til langt hår, da det kan give en unaturlig effekt.

Har du langt hår, og vælger at sætte det op med fyldige krøller eller en anden festlig frisure, er kraftig hårspray godt givet ud. På den måde går håret ikke så let op, og chancen for at frisure sidder i lang tid, er væsentlig større med den kraftige hårspray.

 

Gode råd til brug af hårspray

  • Pas på med at anvende store mængder hårspray i lange perioder, da det er usundt for håret. For meget hårspray kan skade håret og udtørre det. Det vil resultere i at håret ser slidt ud.

 

  • Er du fast forbruger af hårspray, kan du med fordel bruge hårolie. Hårolie er med til at fugte håret, som gør at du både kan forebygge evt. tørt hår ved brug at for meget hårspray, men er også godt, hvis håret allerede er tørt.

 

  • Når dit hårspray skal anvendes, anbefaler vi at du holder godt afstand til håret. En tommelfingerregel til afstand ved anvendelse af hårspray er at holde den 10-15 cm væk fra håret. På den måde spredes det bedst ud i håret, og du oplever ikke pletter med ekstra meget hårspray.

 

  • Sætter du dit hår, en dag før du viser det frem, er hårspray et ‘must have’. Du vil opleve at din frisure sidder væsentlig bedre efter en nats søvn, hvis du benytter hårspray kontra ikke at have brugt det. Hvis du vil bevare frisuren gennem natten, kan en kraftig hårspray anbefales, da det giver bedre resultater dagen efter ift. den milde hårspray.