Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk

Hårolie

Hårolie er den perfekte måde at pifte lidt ekstra liv ind i håret. Hårolie kan både hjælpe med at blødgøre og givet håret er sundt og naturligt look. Det skyldes at hårolie tilfører næring og fugt, som giver håret de nødvendige ting til at kunne klare sig. Hårolie bruges meget til at få en sundt hår, men er ikke mindst med til at forbedre det visuelle.

Hvilken hårolie er bedst?

Det er ligesom ved tørshampoo meget svært at nævne nr. 1 hårolie på markedet, da der er mange forskellige præferencer inden for hårolie. Der er bl.a. stor forskel på hvor tørt dit hår er, og hvor meget hårolien må fedte håret. Det afhænger af hvornår på døgnet du vælger at benytte hårolien. På trods af det er svært at udvælge den bedste hårolie, har vi fundet 6 bud på meget populære hårolier, som hver især har specielle egenskaber. Herunder kan du med sikkerhed finde en kvalitets hårolie, som meget muligt falder lige i din smag.

Vores 6 bud på den

Bedste hårolie

hårolie6.jpg

MOROCCANOIL

Light Oil Treatment 100 ml

Plejer håret uden det bliver fedtet. Særlig velegnet til blond og fint hår. Giver langvarig fugtighed uden at efterlade rester.

kr. 339,00

Produkter.png

Cosmos Co

Argan Olie 100 ml

Denne hårolie er af 100% ren jomfru argan olie fra Marokko. Højt indhold af vitaminer og har rigtig mange gode egenskaber.

kr. 100,00

hårolie1.jpg

Dalens Olie

Naturlig 250 ml

En multiolie som både virker til hår, ansigt, krop og meget mere. Effektiv mod tør hår samt irriteret hud.

kr. 189,00

hårolie3.jpg

Goldwell

Kerasilk Control 75 ml

Hårolie specielt udviklet til kruset hår. Tilfører en masse fugt som giver et silkeblødt hår.

kr. 210,00

hårolie4.jpg

GOSH

Vitamin Booster 75 ml

Intens hårolie til meget tørt hår, som også virker godt mod hår med spaltede spidser. Kan både bruges dag og aften.

kr. 70,00

hårolie5.jpg

SEB MAN

The Groom 30 ml

Super olie til hår og skæg, som giver et lækkert finish. Plejer håret helt i dybden, som efterlader dig med et nyt og friskt look.

kr. 199,00

Hårolie til krøllet hår

Hvis du har krøllet hår, skal du være meget opmærkesom på at købe en hårolie specielt til krøller. Ofte hår hårolie til krøllet hår ind og samler krøllerne samt giver dem et naturligt fald. Den forkerte hårolie kan let genere krøllerne og give et unaturligt look.

kms-tamefrizz-de-frizz-oil-100-ml-1 (1).

Hårolie til fint hår

Har du fint hår er det vigtigt at købe hårolie specifikt til netop fint hår. Hårolie til fint hår går ofte ind og tilføjer næring til håret uden at efterlade rester. Fint hår kan have en tendens til let at blive tørt, hvorfor hårolie til fint hår ofte er lidt ekstra fugtgivende ligesom hårolie til tørt hår.

qI_ee132cc189a6b1140b8b66d8bed1c8ab07121

Hårolie til tørt hår

Som udgangspunkt er alle hårolier gode mod tørt hår, da det primære formål er hårolie er at fugte. Dog findes der nogle som er specielt designet til ekstra tørt hår, som hurtigt og effektivt går ind og modvirker tørke. Selvom de er designet til ekstra tørt hår, har mange af dem stadig andre lækre virkninger.

redken-all-soft-argan-6-oil-90-ml-1 (1).

Hvor meget hårolie skal jeg bruge?

Der er en hårfin balance, når det kommer til, hvor meget hårolie man skal bruge. For meget hårolie kan let få håret til at se fedtet ud. Derfor anbefaler vi at du starter med “for lidt”. det er altid lettere til tilføre mere hårolie end at fjerne det igen. Vær derfor forsigtig og start med et par dråber af den valgte hårolie. Et par dråber kan virke af meget lidt, men der skal mindre hårolie til, end man kunne tro. Den visuelle effekt er utrolig stærk i hårolie, så start altid forsigtigt ud.

 

Hvornår skal jeg benytte hårolie?

Rækkefølgen du anvender dit hårolie, kommer an på hvilket formål det skal have. Før du bruger hårolie, skal du vælge om det er for at give en skinnende og naturligt look, eller om det er for at give en plejende effekt. Hvis du vil bruge hårolie for det visuelle, skal det benyttes når dit hår er tørt. På den måde ligger hårolien sig som et tyndt lag rundt om håret, og giver den skinnende overflade. Der kan du med fordel putte et par dråber hårolie på spidserne, hvor du efterfølgende lader hænderne stryge hen over håret. Bruger du derimod hårolie for at pleje håret, skal du benytte det imens håret er vådt. På den måde får hårolien mulighed for at sive ind i håret, og dermed tilføre den gavnende næring.

Hvilken hårolie skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere findes der mange forskellige hårolier til forskellige formål og hårtyper. Når du skal vælge den bedste olie til dig, er det vigtigt at tage hensyn til din hårtype. Om dit hår er krøllet, fladt eller måske fint. Derudover skal du tage stilling til, hvilket formål hårolien skal have. Skal hårolien udelukkende fugte håret, eller må den også gerne give et silkeblødt look. Ting som disse samt mange andre, er noget du bør tage stilling til, når du vælger en hårolie.