Hårkur

Håret bliver hver dag udsat for forskellige ting, som stille slider eller udtørrer håret. Dette sker bl.a. når man går i bad og vasker håret, eller hvis det er koldt i luften, så håret bliver tørt. En god måde at pleje håret på, er ved at supplere din daglige hår rutine med en kvalitets hårkur. En hårkur trænger ind i håret og begynder at reparere. Alt efter hvilken hårkur du benytter, vil man ofte kunne se tydelig forskel, hvis man sammenligner før og efter. Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at anvende en hårkur. Det kommer an på hvilken hårkur man har køb. Nogle skal sidde i håret natten over, mens andre kun skal bruges i få minutter.

Det kan ofte være svært at finde ud af, hvilken som er den bedste hårkur. Specielt hvis man ikke har stor erfaring med brug af hårkure. Det er altid en god ide at kigge efter de mest populære og anbefalede, da flertallet oftest ender med at finde frem til de bedste hårkure. Hos Elegancce har vi ud fra normens præferencer fundet 6 forskellige bud på den bedste hårkur. Du kan af forskellige årsager selvfølgelig have andre præferencer ift. hvilken du skal vælge, men de er med sikkerhed lækre kvalitetshårkure, som lever op til deres høje status.    

Find frem til den

Bedste hårkur

Hårkur til tørt hår

Håret kan i perioder af året blive meget tørt af forskellige årsager. Til at pleje tørt hår findes der forskellige fugtgivende hårkure, som tilfører de nødvendige ressourcer håret har brug for. en meget populær og effektivt ingrediens i hårkur til tørt hår er argan olie, som virkelig går ind og fugtiggøre håret.

Bedste hårkur til tørt hår

Hos Elegannce.dk anbefaler vi Redken All soft Heavy Cream 250 ml som den bedste hårkur til tørt hår. Det er en hårkur specielt beregnet til ekstra tørt hår. Denne Redken hårkur indeholder bl.a. argan olie, aminosyrer og proteiner, som hver især er med til at fugtiggøre og reparere håret. Denne hårkur efterlader dig med at lækkert, blødt og ikke mindst behageligt hår.

Hårkur til krøllet hår

Krøllet hår er utrolig smukt, men kræver også rigtig meget pleje for at bibeholde de naturlige og smidige krøller. Det findes forskellige hårkure specielt til krøllet hår, så man undgår håret bliver kruset. Hårkure til krøllet hår går ofte ind og tilfører fugt og elasticitet i håret, som er vigtigt for det naturlige look.

paul-mitchell-awapuhi-wild-ginger-kerati

God hårkur

Mange efterspørger ofte en god hårkur, men hvad indeholder en godt hårkur egentlig? En god hårkur er effektiv, og løser problemet hurtigt. Hvad problem den så løser, er meget forskelligt. Vi anbefaler at du først søger efter hårkuren som løser dit problem, og så derefter grundigt læser hvilke informationer og virkninger de forskellige hårkure har. På den måde kan du lettere sikre dig, at finde den rigtige hårkur til dig.

 

Kerastase hårkur

Der findes mange brands som laver luksus hårkure, men Kerastase er uden tvivl toppen af poppen inden for hårkure. Kerastase har en bred linje af forskellige hårkure til forskellige behov. Kerastase hårkur et kendt for at være et kvalitets plejeprodukt, som er utrolig effektivt. Hårkure fra Kerastase går ofte ind og tilføjer en stor mængde næring og fugtighed til håret, så det har alle de nødvendige ressourcer for at kunne reparerer optimalt.

Hårkur til normalt hår

Har man helt normalt hår uden de store problemer, kan man let komme til at glemme hårpleje og mere specifikt brug af hårkure. Selvom håret er sundt og raskt, kan det altid forbedres uden de helt store ændringer i den daglige rutine. Mange kure til normalt hår er forholdsvis simple at benytte, og giver det sidste naturlige touch. Derudover har mange af dem en forebyggende eller reparerende effekt overfor spaltede spidser, da det er et af de med hyppige problemer hos kvinder med normalt hår.

Kontakt os

Adresse: Arnborgvej 21 

6900 Skjern

Tlf: +45 52245804

Skriv en mail til os her

Vi samarbejder med:

www.kalkmalingen.dk

Vi bruger cookies!
Elegancce.dk bruger cookies for at sitet virker og samler statistik ind til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere

Forbehold for fejl og prisændringer

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i data, prisændringer m.v. Priser er senest opdateret i maj 2019

Reklamer og sponseret indhold
En række forhandlere betaler en kommission per bestilling, som kommer fra elegancce.dk